CEWE FOTÓ App Rendelés gyorsan és egyszerűen
Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Üvegfotó
Üvegfotó
Glas_Foto

Üvegfotó

Stílusos dekoráció kedvenc fotójával

Örökítse meg a legszebb pillanatokat sítlusos üvegfotóval! Nemcsak az íróasztalok vagy polcok elegáns dísze lesz, de minden alkalommal emlékein pihenhet tekintete.

  • Direkt nyomtatás 19 mm vastag üvegre
  • Méretek: 8 x 10,5 cm és 10,5 x 14 cm
  • Szabadonálló üvegfotó
8990 Ft-tól *

Szerkesztés és rendelés

Rendeljen a CEWE-től!

Házhoz szállítás, vagy átvétel csomagautomatában

Rendelés a partnertől

Kérheti rendelését Kényelmesen, otthonába szállítva vagy átveheti egy közeli üzletben is.

Termékinformációk

Méretek:

Kicsi: 8 x 10,5 x 1,8 cm

Nagy: 10,5 x 14 x 1,8 cm

Anyag:

Üveg

Javasolt felbontás:

740 x 564 Pixel

Elegáns üvegfotók különleges emlékekről

Örökítse meg legszebb élményeit üvegfotón

Üvegfotó készítése: tökéletes ajándék barátoknak és a családnak

A lakás dekorálásának számtalan módja van. Azok, akik szeretik az egyszerű eleganciát, imádni fogják az üvegfotókat. Készítsen dekorációt saját lakásába a nyaralási emlékekről vagy egy családi fotóval. Alkosson egyedit, vagy tervezzen több üvegképet, amelyeket színükben vagy témájukban összehangol.

A kiváló minőségű üvegfotó ünnepekre vagy születésnapra különlegesen személyre szóló ajándék a barátoknak és a családtagoknak. A nagyszülők például nagy örömmel fogadják unokáik képeit, a nagynénik, nagybácsik pedig az unokaöccseikről és az unokahúgaikról készült fotókat. Természetesen készíthet egyedülálló üvegfotókat gyönyörű tájképekről, vagy skyline képet kedvenc városának sötét égbolt előtti világító látképéről.

Az üvegfotók megörökítik a felejthetetlen élményeket

Tervezzen saját üvegfotót, és adjon kedvenc fényképeinek rendkívüli mélységhatást. A kiválasztott képet közvetlenül az üvegre nyomtatjuk, amivel a kb. 19 mm-es üvegvastagságnak köszönhetően háromdimenziós hatást érünk el, így hozva különlegesen lenyűgöző módon érvényre a fotó színeit. A fotó szabadon álló, így bárhová elhelyezhető – például az irodai íróasztalra.

Tervezzen üvegfotót és rendelje meg a CEWE-től

Az egyedülálló üvegfotók kétféle méretben kaphatók: a kisebb méret 8 x 10,5 cm, a nagyobb méret 10,5 x 14 cm. Az üvegvastagsága mindkét formátumnál azonos. Használja ki a CEWE gyors és egyszerű online tervezőjét, és készítsen saját maga egyedi üvegfotót. Számos különböző témájú, különféle clipartok közül választhat. Ha szeretné, az üvegfotóra személyes szöveget vagy művészi elemeket is helyezhet. A szoftver a tervezés közben megmutatja, hogy megfelelő-e a fénykép felbontása. Így garantáltan a legjobb minőségű fotóterméket kapja.