CEWE FOTÓ App Rendelés gyorsan és egyszerűen
Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Gyakori kérdések

Összeállítottuk a leggyakrabban előforduló vásárlói kérdések listáját. Reméljük, Ön is megtalálja a választ kérdésére!

Felhasználói fiókom

Ilyen esetben az "Elfelejtett jelszó" funkciónk segít. Egyszerűen kattintson az oldal tetején található „Fiókom", majd az „Elfelejtette a jelszavát?” gombra. A következő ablakban adja meg a regisztráció során használt e-mail címet, és kattintson az "Új jelszó kérése" gombra.

Ezután automatikus e-mailt küldünk Önnek minden további információval együtt. Ha az üzenet néhány percen belül nem található a beérkező levelek között, kérjük, ellenőrizze a spam mappát is.

A hírelvélről történő leiratkozáshoz jelentkezzen be a honlapunk jobb felső részén található felhasználói fiókjába. Az itt található „E-mail értesítések” pontban bármikor tudja módosítani az Önnek küldhető értesítések jellegét.

Kérjük, kapcsolatfelvételhez kattintson ide

Rendelési folyamat & Szerkesztés

A TLS a Transport Layer Security rövidítése, és egy titkosítási protokoll, amely a szerverünkkel való biztonságos kommunikációhoz volt szükséges.

Az Ön adatainak biztonsága nagyon fontos számunkra, ezért úgy döntöttünk, hogy már nem támogatjuk ezeket az elavult protokollokat. Sajnos ez azt jelenti, hogy a nagyon régi böngészők vagy szoftver verziók már nem tudnak csatlakozni a szerverünkhöz.

Mit tehet ilyenkor? Javasoljuk, hogy először végezze el az összes rendelkezésre álló frissítést a rendelő szoftverben. Ez általában megoldja a problémát. Ha nem, kérjük, ellenőrizze az Ön által használt számítógépes rendszert: - Windows: Alkalmazzon minden javasolt frissítést a Windows operációs rendszerére. - MAC: Frissítsen legalább macOS 10.10.x verzióra. - Mobileszközök (Android/iOS): Frissítse az Ön által használt operációs rendszert. Ha nem jár sikerrel, akkor valószínűleg olyan hardvert használ, amely már nem támogatott. Rendszereink biztonságos használatának érdekében csak azt tudjuk ajánlani, hogy használjon korszerűbb hardvert. Az Ön adatainak biztonsága fontos számunka, köszönjük megértését!

Ügyfeleink érdekében arra törekszünk, hogy gyártási és szállítási időnket a lehető legrövidebbre csökkentsük.

Ennek érdekében, amint megrendelése megérkezik szerverünkre, azt azonnal egy kiterjedt, teljesen automatizált gyártási folyamatba továbbítjuk, és a gyártás azonnal megkezdődik.

Kérjük ezért megértést, hogy utólag nem tudjuk módosítani vagy törölni a megrendelését.

Legtöbb termékünket bármelyik kiválasztott üzletünkben át tudja venni személyesen. A kívánt átvételi módot a szerkesztési folyamat után megadnia.

Kivételt azok a termékek képeznek, amelyek méretük miatt nem szállíthatók valamelyik átvételi pontra. Ez a helyzet például a nagyobb faliképek esetében.

Az árlistában az átvételi lehetőségek kiválasztása után találja termék kínálatunkat.

Ha a CEWE FOTÓVILÁG szoftveren keresztül szerkeszti CEWE FOTÓKÖNYVÉT, akkor lehetősége van a „mentés” funkció után elnevezni és tetszőleges helyre menteni a projektet. Innen bármikor lehetősége van megnyitni a tervezetet.

A kuponbeváltás menetét rendelési útvonalakra lebontva ITT találja.

Kérjük, a beváltás előtt mindig győződjön meg róla, hogy a kuponon szereplő feltételek szerint szeretné beváltani azt.

Amennyiben problémába ütközik, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Amennyiben meggyőződött róla, hogy a kupont a hozzá tartozó beváltási feltételek betartásának ellenére sem tudja beváltani, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A következő képformátumokat tudjuk feldolgozni:

JPEG (Norm der Joint Photographic Experts Group), Fájlvégződés: .jpeg, .jpg

TIFF (Tagged Image File Format), Fájlvégződés: .tiff, .tif

BMP (Windows Bitmap), Fájlvégződés: .bmp, .dib

PNG (Portable Network Graphics), Fájlvégződés: .png

GIF (Graphics Interchange Format), Fájlvégződés: .gif

Az utánrendelés lehetősége a korábban választott rendelési út függvényében változik.

A CEWE Fotóvilág szoftveren keresztül leadott CEWE FOTÓKÖNYV megrendeléseket hat héten keresztül felhasználói fiókjának tárhelyén találja. Ez lehetőséget ad Önnek arra, hogy hat héten belül, módosítás nélkül, újabb példányokat rendeljen.

 • Ehhez kérjük, jelentkezzen be felhasználói adataival a jobb felső sarokban a "Fiókom" menüpont alatt.
 • Fiókjában válassza ki a "Projektjeim" menüpontot.
 • Ezután kattintson a "Projektjeim" gombra. Korábban rendelt termékeinek előnézete alatti bevásárló kosár ikonra kattintva megkezdheti a termék utánrendelését.

A CEWE FOTÓKÖNYV utánrendelés egy másolat készítését jelenti, azaz a termék a korábban átvitt adatok alapján készül el, így utólagos módosítására nincs lehetőség. Csak a számítógép merevlemezére mentett projektet módosíthatja, és rendelheti meg új megrendelésként.

Ha egy könyv összeállítása vagy megrendelése közvetlenül honlapunkon keresztül történt, akkor a projektet előzetesen el kellett mentenie.

A mentés lehetőségét a szerkesztési folyamat során, a bal felső menüben találja. A mentett projektek a létrehozás után 6 hónapig elérhetőek maradnak a "Saját fiók -> Projektjeim" menüpont alatt, és a böngészőn keresztül tetszőlegesen módosíthatók vagy megrendelhetők.

Szállítás & Panaszkezelés

Amennyiben szolgáltatásainkkal vagy termékeinkkel kapcsolatban kifogásolnivalót talál, kérjük, haladéktalan vegye fel velünk a kapcsolatot. A keletkezett kárról, vagy a gyártási hibáról általában fényképet kérünk, ill. kérni szoktuk, hogy a sérült árut juttassa vissza számunkra.

Az ellenőrzést követően a megrendelését szükség esetén újra legyártjuk, feltéve, hogy a vonatkozó adatok még mindig a szervereinken vannak tárolva. Ellenkező esetben a kívánt fotótermékek új megrendelésére lesz szükség.

A panaszkezeléssel kapcsolatos pontos teendőket kollegáink minden esetben egyeztetik Önnel! Ügyfélszolgálatunk elérhetőségét ITT találja.

Köszönjük együttműködését!

Lehetséges, hogy a képelőhívás során a fényképek szélén található (legfeljebb 4 mm-es) képelemek kimaradnak. Ennek oka az exponálógép maszkja, amely az expozíció során a fényképen fekszik. Ez az élvesztés technikai okokból elkerülhetetlen. A jelenséget megelőzheti, ha a képkivágást előzetesen képszerkesztő programmal a megfelelő helyre igazítja. Alternatív esetben keretet is elhelyezhet a kép körül.

A fényképek gyártási ideje általában 3-4 munkanap.

Termékeink szállítási határideit ITT találja.

Az egyes termékhez tartozó információkat termékkategóriákra bontva láthatja.

Termékek, árak és szállítási határidők

Termékeink pontos árát és a szállítási határidőket itt találja.

Az egyes termékhez tartozó információkat termékkategóriákra bontva láthatja..

Az elkészült papírképek mérete a megrendelt képfájlok képarányán múlik.

A képarányok tekintetében eltérő az analóg és a digitális fényképezés.

Az analóg területen a 35 mm-es negatív (film) aránya 2:3. Ennek eredményeként például (10 cm széles fotópapír tekercsre előhívva) mindig 10x15 centiméteres képformátumot kapunk.

A jelenlegi digitális fényképezőgépek képaránya általában 3:4 az alapértelmezett beállítás miatt. Ennek eredményeként például ugyanerre a 10 cm széles fotópapír tekercsre történő előhíváskor a papírkép 10x13,5 cm lesz. A fénykép magassága ebben az esetben 10 cm lesz (fekvő formátumú képeket véve alapul). A fényképek hossza azonban (az eltérő oldalarányok miatt) változó lehet, hiszen ezek a levilágítás során a méretarányos képfájlból adódnak.

Az alábbiakban látható a fényképek mérete 3:4 képarányban (digitális képek általános formátuma), és 2:3 méretarányban, ami a 35 mm-es negatívok klasszikus formátuma:

Formátum: 3:4 2:3 (klasszikus) 9:16

 • 9-es 9x11 cm* 9x13 cm* 9x15 cm*
 • 10-es 10x13 cm* 10x15 cm* 10x18 cm*
 • 11-es 11x15 cm* 11x17 cm*
 • 13-es 13x17 cm* 13x18 cm*
 • 20-es 20x27 cm* 20x30 cm*
 • 30-es 30x40 cm* 30x45 cm*

*a gyártásból adódóan eltérések lehetségesek

Ha felvételei nem a klasszikus formátumban (2:3) készültek, de ilyen oldalarányú papírképeket szeretne (mert pl. készen kapható keretbe tenné őket) javasoljuk, hogy rendelés előtt vágja ezeket méretre, pl. a CEWE fotóvilág szoftver képszerkesztő programjával. Kérjük, ilyenkor vegye figyelembe, hogy a felvételek egyes részeit le kell vágnia. Ha nem szeretne a képek kivágásával bajlódni, akkor a rendelés folyamán válassza a klasszikus képméret lehetőséget. Ilyenkor a képrendelő felületen (szoftveres és online is) keresztcsíkos területtel jelöljük azt a részt, amely levágásra kerül fotóiból. Papírképei csak így lesznek egyformák és szabványméretűek.

Ha Önnek fontosabb, hogy minden motívum megjelenjen a papírképeken, akkor válassza az „Eredeti képméret” lehetőségét. Ilyenkor a papírképek mérete megegyezik az eredeti felvételek oldalarányával, ami csakis azon múlik, hogy Ön milyen beállításokkal fotózott (négyzetes, panoráma, normál, egyéni stb.) (A papírképek magassága ilyenkor is mindig fix, illeszkedik a fotópapír tekercs méretéhez (pl. 10-es), a képek hosszúsága lesz eltérő.)

Panorámaképeket 9-es és 10-es méretben, akár 16:9 képarányban is rendelhet nálunk.
Amennyiben más formátumú panorámaképeket rendelne, kérjük, a megrendelés előtt módosítsa a képet egy képszerkesztő programmal.

10 x 30-as formátum esetén például javasoljuk, hogy a képet helyezze egy, a megrendelés formátumának megfelelő méretű fehér háttérre (itt pl. 20 x 30 cm / 254 dpi) úgy, hogy a felső és az alsó részen fehér keret legyen.

Egyéb kérdések

Jó minőségű papírképek érdekében a következő felbontást javasoljuk:

 • 9-es méret 700 x 1000 Pixel

 • 10-es méret 800 x 1200 Pixel

 • 11-es méret 898 x 1323 Pixel

 • 13-as méret 1000 x 1400 Pixel

 • 15-ös méret 1200 x 1600 Pixel

 • 20-as méret 1600 x 2400 Pixel

 • 30-as méret 2400 x 3600 Pixel

 • 40-es méret 3200 x 4800 Pixel

 • 50-es méret 4000 x 6000 Pixel

Amennyiben a pdf fájl az Adobe® InDesign® programjával, és a CEWE FOTÓKÖNYV Sablon generátorral készült, el tudjuk készíteni megrendelését pdf fájlból is.

További információkat a következő menüpont alatt talál: CEWE FOTÓKÖNYV pdf fájlból

Erre nincs lehetőség.

Magyar szoftveren vagy weboldalon keresztül csak magyarországi címre van lehetősége rendelni.

Amennyiben külföldi címre rendelne, lehetősége van közvetlenül a CEWE más uniós országokban található oldalain keresztül rendelést leadni. Jelenleg a következő országokban érhetőek el a CEWE szolgáltatásai: Anglia, Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Franciaország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Luxemburg, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szlovénia.

Az ICC színprofilok levilágító gépenként különbözőek lehetnek. Mivel a gyártás során különböző expozíciós gépeket használunk, és nem tudni előre, megrendelése melyikre kerül, ezért ezeket a színprofilokat nem vesszük figyelembe.

Az online továbbított képi adatokat körülbelül három hétig tároljuk a megrendelés feldolgozásához, majd visszavonhatatlanul töröljük őket.

A tárolási idő lehetővé teszi, hogy reklamáció esetén gyorsan újra elkészíthessük a megrendelését anélkül, hogy az adatokat újra el kellene küldenie nekünk.

Rendelkezésére állunk! Hívjon bennünket!

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei: 06-1-451-1088, hétfőtől vasárnapig: 8:00-17:00