Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Fizetési lehetőségek

Az elérhető fizetési módok üzletenként változóak. Erről információkat közvetlenül az átvételi pontként kiválasztott üzlettől szerezhet.

Amennyiben üzletben történő átvétel módot jelölt, számlaigényét az átvétel előtt a partnerüzletben tudja jelezni. Üzletben történő átvétel esetén, utólag nem áll módunkban számlát kiállítani.

Utánvét

Az utánvételi díj bruttó 500 Ft.

Utánvét választása esetén a megrendelt termékek árát a futár számára szükséges kifizetni a rendelés kézbesítésekor, a szállítási díjjal és az utánvételi díjjal együtt. A fizetési mód kiválasztásával számlázási címtől eltérő szállítás cím megadása nem lehetséges.

Bankkártya

A bankkártyás fizetés mind online, mind Fotóvilág rendelőszoftverrel történő rendelés során is lehetséges - kizárólag bankok által kibocsátott Visa és Mastercard kártyák használatával. Az összeg levonása a számláról a fényképes termék tényleges gyártása után történik meg, nem a rendelés leadás pillanatában. Amennyiben megrendelése sikertelen az összeg csak zárolva lesz a számláján, nem kerül levonásra. Ezen fizetési mód kiválasztásával lehetősége van a számlázási címtől eltérő szállítási címet beállítani.

Utánvét

Az utánvételi díj bruttó 500 Ft.

Utánvét választása esetén a megrendelt termék árát a helyszínen, bankkártya terminálon keresztül egyenlítheti ki a szállítási díjjal és az utánvételi díjjal együtt.

Bankkártya

A bankkártyás fizetés mind online, mind Fotóvilág rendelőszoftverrel történő rendelés során is lehetséges - Visa és Mastercard kártyák használatával. Az összeg levonása a számláról a fényképes termék tényleges gyártása után történik meg, nem a rendelés leadás pillanatában. Amennyiben megrendelése sikertelen az összeg csak zárolva lesz a számláján, nem kerül levonásra.