Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Három gyermek rak ki az asztalnál őket ábrázoló motívumot

Kreatív ötletek

Nem csak gyerekeknek: fényképes kirakó a Ravensburgertől

Kétféle lehetőséget mutatunk, hogyan tudja megkönnyíteni (vagy megnehezíteni?) a kirakózást már a szerkesztéskor

A kirakózás szórakoztató, elősegíti a koncentrációt és rendkívül pihentető. Egy fényképes Ravensburger kirakóval saját játékokat készíthet gyermekei számára, vagy akár közösen velük. Egy saját készítésű, és ezáltal egyedi puzzle szép ajándék lehet barátoknak, testvéreknek vagy az Ön számára kedves embereknek. Az elfoglaltság még szórakoztatóbb lehet, ha egy olyan fotómotívumról van szó, mellyel Ön vagy családja is különleges kapcsolatban áll.

Egy nevető lány egy Ravensburger puzzle dobozt tart a kezében, és a rajta lévő motívumot mutatja.
Vigyázz, kész, rajt! Kezdődhet a kirakózás!

Mivel a fényképes Ravensburger puzzle online szerkesztőnk segítségével könnyen, közvetlenül böngészőből szerkeszthető meg, a család fiatal tagjai is nyugodtan kipróbálhatják, hogyan készíthetik el saját maguk az ajándékot. A Ravensburger fényképes kirakói háromféle méretben rendelhetőek. Általános iskolás korú gyermekek számára a legkisebb, 500 darabos változatot ajánljuk. Az egyéni tervezés lehetővé teszi, hogy a kamaszok maguk határozzák meg a nehézségi szintet. Ennek két módját mutatjuk be.

Több felület a legfiatalabbak számára

Fényképes puzzle három gyermekfotóval és három megszerkesztett csempével  "szörnyecskés"-clipartokkal és szöveggel.
A hat darab csempe megkönnyíti a kirakózást a hat- hétévesek számára.

Egy 500 darabos puzzle az első osztályosok számára még nagyobb kihívást jelenthet. Segítség lehet, ha a felületet hat kisebb, különböző színű motívumra felosztani. Így a gyerekek először szín szerint rendezhetik a darabokat, amelyeket aztán részről részre össze tudnak illeszteni.

Online szerkesztőnkben sokféle clipartot talál, melyekkel kiemelheti a fiúk és lányok hobbiját, érdeklődési körét. A példánkban használt képregényszerű szörnyillusztrációkat például a "Gyerekek" kategóriában találja. Ezenkívül lehetősége van arra is, hogy a böngészőben közvetlenül adja hozzá azoknak a barátoknak, vagy testvéreknek a nevét, akiknek az ajándék készül, és akár kis szöveges üzeneteket is írhat nekik.

Haladó felhasználók számára: háttér különböző clipartokból

Fényképes puzzle egy gyermek fotójával kör alakzatban. A háttér különböző absztrakt formákból áll a zöld és a kék különböző árnyalataiban.
Sok clipart dinamikussá teszi a saját fénykép hátterét.

A hét - kilencéves gyerekek már bonyolultabb motívumokkal is megbirkóznak. A kirakósoknál a saját fénykép játssza a főszerepet. Ha duplán kattint egy fotóra, akkor az online szerkesztő különböző maszkokat jelenít meg. Húzza rá a kívánt maszkot a fotóra, hogy megfelelő alakot adjon neki.

Változatos clipartjaink segítségével megtervezheti a hátteret. A különböző témák megkönnyítik a kis grafikák kiválasztását. Példánkban a "Színek" és "Formák" kategóriákból választottunk elemeket. Húzza a köröket, háromszögeket vagy bármelyik elemet nagyobbra, kisebbre, vagy változtassa meg a színárnyalatokat. A kirakón lévő kép a végén dinamikusabbnak hat, ha variálja a lehetőségeket.

A kirakó elkészült, három gyermek nevet a nézőre.
Közös kirakózás, közös öröm. És most? A legjobb, ha máris újrakezdjük.

Egy kreatívan keretezett fotó, sok kiegészítő minta vagy alakzat: minél változatosabb és kontrasztosabb a puzzle, annál könnyebb lesz később kirakni a motívumot.

Tipp: egy csoportkép, mely a családtagokat ábrázolja, garantálja a szórakozást a kirakás során. Ez kinek orra? Kinek ilyen kócos a haja? A kirakó középpontja lehet a család kedvenc háziállata is, egy szívének kedves kirándulóhely, vagy egy kollázs kedvenc fájáról - tavasszal, nyáron, ősszel és télen fotózott képekkel.

A CEWE csapata jó szórakozást kíván a tervezéshez, ajándékozáshoz és a kirakózáshoz!

Szerkesztési tippektől a fotókönyv formátumokig

Így lesznek emlékei kézzelfoghatóak