Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Egy gyermek fekszik a szőnyegen olyan dobozok mellett, melyekre játékokról készült fényképek vannak ráragasztva.

Kreatív tippek

Gyerekjáték a rendrakás

Így rejtheti el a játékokat okosan fényképekkel dekorált tároló dobozokban - melyeket később seperc alatt meg is talál.

Építőkockák, vonatsínek, plüss állatok: a gyerekszoba mindig tele van játékokkal, melyeket rendszeresen el kell pakolni. Azért, hogy mindig könnyedén megtalálja, egy praktikus tippel készültünk. Akár a legkisebb családtag is bevonható ebbe a mókás rendrakásba. Rejtse a játékokat és kiegészítőket mostantól olyan dobozokba, melyekre a benne lévő tartalomnak megfelelő fotó van ragasztva. A fényképeket akár dekoratív kontúr kerettel is megrendelheti (lsd. Fotókidolgozás, hogy passzoljon a karton színéhez a keret.

Melyik játék melyik dobozba tartozik?

Egy gyermek okostelefonnal fényképez egy kupac plüss állatot.
Mielőtt beteszi a játékokat a dobozokba, döntse el együtt gyermekével, hogy melyik játék melyik dobozba kerüljön.

Ennek megfelelően válogassák szét pl. a plüss állatokat, a babákat, a festéshez szükséges kellékeket, a kézműveskedéshez használt dolgokat. Az így kialakított "csoportokról" (az egy dobozba kerülő játékokról) készítsenek okostelefonnal fényképet. A megrendelt, vagy a CEWE Fotóterminálokon kinyomtatott fényképeket ragasztó segítségével egyszerűen ragasszák rá a karton dobozra. Így a fotóknak köszönhetően rögtön látni fogják, hogy melyik dobozban milyen játékok vannak. Tipp: a fényképeket ollóval szét is vághatja és egyik részét ragaszthatja a doboz tetejére, a másik részét pedig a doboz alsó részére.

Ilyen egyszerűen kézhez kaphatja fényképeit
A dobozokhoz szükséges fényképekhez különböző rendelési útvonalakon juthat hozzá: rendelését leadhatja CEWE mobil alkalmazás segítségével, megrendelheti a weboldalról online rendeléssel, vagy a CEWE Fotóvilág szoftver letöltésével. Leggyorsabb módja, ha az Ön közelében lévő CEWE Fotóterminálok közül keres fel egyet és ott nyomtatja ki a fotóit Azonnali fotókidolgozással.

Régi kartonok új funkcióban

Egy gyermek térdepel négy egymásra rakott játktároló doboz mellett. A dobozokon a bennük lévő játékokról készített fotók vannak ragasztva (pl. játék, plüss állat).
A fényképeknek köszönhetően mindig látható, hogy mit is rejt a doboz.

A játékok tárolására bármilyen doboz alkalmas. Lehet akár cipős doboz, vagy csomagküldéshez használt kartondoboz, a lényeg, hogy az újrafelhasználásukkal a környezetet is óvjuk. Tippünk továbbá: nem csak a gyerekszoba rendjéhez használhatóak ilyen kartondobozok. A pincében vagy a padláson is tökéletesen alkalmazható a fényképes tárolódoboz-ötlete például olyan ritkán használt tárgyak esetén, mint például a karácsonyi dekoráció, a szerszámok, a kempingfelszerelések, melyeket így praktikusan tudunk tárolni és könnyedén meg is tudjuk találni, amikor szükségünk van rájuk.

Sok örömöt kívánunk a rend kialakításához és a rend megtartásához!

Így juthat hozzá az azonnali fotókhoz

Szerkessze meg kreatív ajándéktárgyait egyszerűen azonnali fotók felhasználásával - CEWE Fotóterminálok az Ön közelében