Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Hímzőkoszorú, esküvői fotó Négyzetes nyomatként és gallyak fekszenek a fa asztalon. Mellette zsinór, növények, olló és egy takaró látható. A kép jobb felső sarkában egy fényképtároló doboz látható, benne Négyzetes nyomatokkal.

Kreatív tippek esküvőre

Zsinórozás kreatívan: szemet gyönyörködtető látvány a hímzőkeret és a négyzetes nyomat kombinációja.

A hímzési trend illik a népszerű bohém stílushoz, a hímzőkeret és egy frappáns ötlet kombinációja olyan különleges dekorációs elemet alkot, amely nem hiányozhat egy fiatalos lakásból sem. Az olyan természetes anyagok, mint a fa és a vászon keveréke, a friss zöld virágkoszorúval kombinálva igazán szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. Különösen személyessé válik, ha a fából készült hímzés keretét megtartva foglalja képbe a legszebb közös fotójukat a párjával vagy legkedvesebb esküvői motívumukat - ideális ajándékként, az esküvő helyszínének dekorációjaként vagy az esküvői szertartás szép emlékeként. Ehhez csupán csak néhány egyszerű lépést kell tennie.

Amire szüksége van:

  • Az Önök esküvői motívuma, vagy párjával közös fotója Négyzetes nyomatként a CEWE-től
  • Hímzőráma, pl. hobbiboltból
  • Lenvászon szövet
  • Vastag pamut vagy zsinór szalag
  • Kis facsipeszek
  • Olló
  • Varrótű
  • Hímzőtű és cérna
  • Gallyak (pl. eukaliptusz)

1. lépés: a zsinór rögzítése

Két kéz odarögzíti a zsinórt a hímzőkoszorúhoz.
Rögzítse a zsinórt a hímzőkoszorú felső harmadához.

Az ollóval vágjon le egy rövid darabot a zsinórból - legyen kicsit hosszabb, mint a hímzőkarika szélessége. Vegye kézbe a vászonszövetet, és helyezze a koszorú belső gyűrűjére. Helyezze a zsinórt a kör felső harmadába, ügyelve arra, hogy a végei jobbra és balra egy kicsit túlérjenek. Ezután szorítsa a külső gyűrűt a belső gyűrűre, és rögzítse azt rögzítőcsavarral. Győződjön meg róla, hogy a zsinór is megfelelően rögzítve van.

2. lépés: a Négyzetes nyomatok rögzítése a zsinórra

Egy kéz odarögzíti az esküvői fotót a hímzőkoszorún lévő zsinórra egy csipesszel.
Csíptesse rá az esküvői fényképet közvetlenül a zsinórra.

Válassza ki kedvenc motívumát a Négyzetes nyomat elkészítéséhez. A fotók tervezésekor az esküvői designban clipartot is választhat, ami például tovább érhet a kép egyik sarkából a motívumba. A virágos minta különösen jól illik a hímzőrámához. Fogja a Négyzetes nyomatot, és rögzítse a keretbe kifeszített zsinórhoz egy facsipesszel. Ezután vágjon kisebb ágakat egy Ön által választott zöld növényből, és rögzítse azokat a motívum jobb alsó részére a vászonszövetre tűvel.

3. lépés: a koszorú rögzítése

Kezeket látunk, melyek az ágakat a hímzőkoszorú szélére tűzik.
Tűzze oda az ágakat a hímzőkoszorú szélére.

Készítse el a virágkoszorút. Fogja meg az ágakat, és tűzze őket egymás után a szöveten lévő Négyzetes nyomat köré. Tipp: még tartósabb az anyagon a zöld növény, ha hímzőtűvel és cérnával rögzítjük, úgymond "belehímezzük". Ne zárja le teljesen a kört, hanem hagyja szabadon körülbelül egyharmadát - ettől a minta egy kicsit lazábbnak tűnik.

Szerkesztési tippektől a fotókönyv formátumokig

Így lesznek emlékei kézzelfoghatóak