Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
egy ember a kezében tartja az utolsó nyaralásáról készített CEWE FOTÓKÖNYVET

INSPIRÁCIÓ

Három ok, hogy miért készítsen CEWE FOTÓKÖNYVET még ma

A szürke téli hónapoknak lassan végre vége, már megérkeztek a tavasz hírnökei és vele együtt a kültéri programok, utazások, családi és baráti összejövetelek is. Amikor ilyen eseményeken vesz részt ne felejtse el megörökíteni a csodás pillanatokat, így évek múlva is bármikor felidézheti a szép emlékeket.

Miért ne őrizné meg ezeket a különleges pillanatokat a saját CEWE FOTÓKÖNYVÉBEN? Összegyűjtöttünk három indokot, amit elolvasva garantáltan Ön is kedvet kap a fotókönyv szerkesztéshez.

1) Örömet okoz

Élje át újra a boldog pillanatokat, amelyeket szerettei körében töltött. A CEWE FOTÓKÖNYV készítésébe vonja be családját, a gyermekeket is. Dekorálják együtt az oldalakat vicces anekdotákkal vagy színes clipartokkal. A CEWE FOTÓVILÁG szoftverben rengeteg stílusos clipartot talál, amelyekkel még jobban át tudja adni az adott pillanat hangulatát. A clipartok között olyan dekorációs elemek is fellelhetők, amelyek kalligráfiához hasonló feliratokat tartalmaznak.

Tipp: Ha clipartokat tervez felhasználni szűkíteni is tudja a választékot. A mi kedvenc kalligráfiás clipartjainkat például az évkönyv, család és utazás fül alatt találja meg.

nagy nyitott négyzet alakú fotókönyv, melyben egy erdei képet és tipográfia látható

2) Az emlékek megosztásának legjobb módja

Önre bízzuk a választást, hogy milyen méretű, dizájnú könyvet választ, a végeredmény garantált: a CEWE FOTÓKÖNYV a legjobb megoldás arra, hogy megossza emlékeit a szeretteivel. Kiváló program ötlet a következő találkozáskor a CEWE FOTÓKÖNYVBE rejtett örömteli pillanatok újra felidézése. Lapozzanak bele közösen az elmúlt évek emlékeibe!

Tipp: Amennyiben szeretné, ha a fotók valóban életre kelnének és nem csak átvitt értelemben, akkor a CEWE FOTÓKÖNYV ebben is tud segíteni. Válasszon ki egy ön számára kedves videót, ami illik a könyv témájához is – például a téli fotókönyvébe azt, amin a gyermeke először szánkózik – és töltse fel a CEWE FOTÓVILÁG szoftveren keresztül, létrehozva ezzel egy egyedi QR kódot. Amikor az okostelefonja kamerájával beolvassa ezt a kódot, le fogja tudni játszani a videót.

egy anya és fiá átlapozzák saját fotókönyvüket

3) Az emlékei örökre önnel maradnak

A CEWE FOTÓKÖNYV kiváló lehetőség ad ahhoz, hogy emlékei örökre önnel maradjanak és bármikor újra visszatekinthessen rájuk. Egy könyv tele élményekkel, amely tökéletes ajándék családjának és barátainak. Örökítse meg szerettei számára azokat a pillanatokat, amiket együtt éltek át. Amennyiben nincs konkrét ötlete arra vonatkozóan, hogy miről is készítsen fotókönyvet, jussanak eszébe a mindennapok apró, örömteli pillanatai. A család favorit sütije, amit olyan sokszor megsütöttek együtt, a gyerekek kedvenc társasjátéka, a közös utazások, iskolai ünnepségek, bármilyen olyan program, amit közösen éltek meg. Egy évkönyvbe rendezve a mindennapok jelentéktelennek tűnő mozzanatai is különlegessé válnak. A fotók nélkül évek múlva talán már nem is emlékezne arra, milyen mókás társasjátékot játszott együtt a család.

Tipp: A fotókönyvébe beillesztett fényképeit szövegekkel is kiegészítheti. Például, ha szeretné megörökíteni a család kedvenc hétvégi menüjét, akkor az egyik oldalra kerülhetnek a fotók, amin éppen együtt főznek, a másik oldalra pedig leírhatja a receptet. Így évek múltán a gyermekei is elkészíthetik majd a fogásokat a saját családjuknak.

A CEWE csapata jó szórakozást kíván a fotókönyv szerkesztéséhez!

Fotókönyv babafotókkal a 21. születésnapi ajándékhoz

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön első kézből újdonságainkról és kedvezményeinkről!

További információ

A feliratkozással Ön elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat, amelyet az oldal alján talál.

Már csak 1 kattintás

a sikeres hírlevél feliratkozáshoz

Adatvédelmi okokból hamarosan megerősítő e-mailt küldünk. **Az ingyenes hírlevélre való feliratkozás megerősítéséhez, kérjük, kattintson az e-mailben szereplő megerősítő linkre. **Természetesen bármikor leiratkozhat a hírlevélről.

Sajnáljuk

Valami hiba történt

A hírlevelünkre való feliratkozás sajnos sikertelen volt, elképzelhető, hogy már korábban feliratkozott. Kérjük, ellenőrizze levelező rendszerében, vagy kísérelje meg a feliratkozást egy későbbi időpontban.