Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Állítsa össze, és rendelje meg most:

CEWE FOTÓ alkalmazás

  • gyors és egyszerű eljutás a fényképes termékhez
  • ingyenes letöltés
  • azonnali szerkesztési lehetőség

A CEWE Fotóvilág szoftver új funkciói

Ezeknek az újításoknak a segítségével még kényelmesebben szerkesztheti meg fényképes termékeit

Új CEWE FOTÓKÖNYV Asszisztens

Az új, modulokból álló felépítésnek köszönhetően Önnek lehetősége van minden egyes funkciót használni, vagy bizonyos modulokat átugrani. A fotókiválasztás és fotóelrendezés, fotókiosztás új kialakítása révén CEWE FOTÓKÖNYV projektjének elkészítése áttekinthető marad.

Jobb termékkonfigurátor

A CEWE FOTÓKÖNYV új termékkonfigurátora leegyszerűsíti az utat a kiválasztott termékhez. Minden lehetőséget egy helyen megtalál benne.

Több termékinformáció és magyarázat

A CEWE Fotóvilág szoftver új nyitó oldala sokkal meggyőzőbb: részletesebben jeleníti meg a termékeket, részletesebben elmagyarázza a funkciókat és részletesebben leírja a termékjellemzőket. Ehhez segítséget nyújtanak az effektlakkozásról készült animációk, a modern, kiváló minőségű termékábrázolások, melyek mint pl. a papírtípusok esetében is, a termékek pontosabb bemutatását teszik lehetővé.

Sötét mód a szerkesztőben

A szoftver sötét formában jelenik meg, mely hagyja, hogy fotói ragyogjanak. Így Ön a szerkesztésre tud koncentrálni.

Még több inspiráció és szerkesztési segítség

Új évkönyv elrendezési javaslatok és sokminden más

Új elrendezési lehetőségek az évkönyvhöz

Tekintsen vissza minden évben legszebb emlékeire. Mesélje el történetét különösen hatásos módon az új CEWE FOTÓKÖNYV elrendezési lehetőségekkel. Attól függően, hogy hány darab fotót szeretne megjeleníteni, kreatív elrendezési lehetőségeket és hozzá passzoló dizájnokat is vár. Az évszám egyedileg beállítható.

Modern elrendezési javaslatok fotókönyvhöz sokféle alkalomra

Válassza ki a kívánt oldalszámot és helyezze el fotóit teljesen egyszerűen a már kész könyvelrendezésbe. A "Bohém esküvő", "2020-as évünk", New York, stb. könyvelrendezésekben modern dizájnokat talál kerekített formákkal, hozzájuk illő háttérrel és kreatív elrendezésekkel.

Új stílusok a CEWE FOTÓKÖNYV Asszisztensben

Szeretne segítséget kapni fotói kiválogatásánál és elrendezésénél? Szerkessze CEWE FOTÓKÖNYVÉT az Asszisztens segítségével és mesélje el történetét általa. Állnak rendelkezésre új stílusok az évkönyvhöz, illetve további alkalmakra is, melyek segítséget nyújtanak Önnek ebben, például "2020", "A 2020-as évünk" és "Modern elegancia".

Újdonságok, még bőségesebb választási lehetőség az egyedi fényképes termékekhez

Ezek a termékek újak a CEWE Fotóvilág szoftverben