Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Cégnév: CEWE Magyarország Kft.

Székhely: 1135 Budapest, Béke utca 21-29.

Adószám: 12305412-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-664654

Cégjegyzékszámot kibocsátó Cégbíróság neve: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Szerződés nyelve: magyar

Telefon: 06-1-451-10-88

CEWE – Első a fotókönyvek piacán

2010-ben a CEWE több, mint 3,8 millió darab CEWE FOTÓKÖNYVET gyártott, ezzel is erősítve a fotószolgáltatás piacán vezető szerepét Európa szerte. h. c. Heinz Neumüller szenátor 1961-ben alapította a CEWE-t- a vállalat az oldenburgi Carl Wöltje fotó kereskedés és stúdiójából nőtte ki magát.

A CEWE évente több, mint 3 milliárd képet hív elő! Ha abból indulunk ki, hogy minden fénykép 10 x 15 cm méretű, amelyeket egymás mögé tennénk, akkor egy több, mint 450 000 km hosszú képsorozatot kapnánk! Ezt majdnem 10 -szer lehetne a Föld köré tekerni...

Egész Európában és az USA-ban is az Önök szolgálatában!

A CEWE minőségi fotótermékei Európa 21 országában és az USA-ban is elérhető a megrendelők számára. A világ számos pontján elhelyezkedő gyáregységeinkben több, mint 4200 munkatársunk dolgozik. Már a kezdetektől fogva célunk, hogy megfeleljünk a piac magas igényeinek és, hogy profi és amatőr fotósok millióit lássuk el a legjobb minőségű termékekkel. Ehhez természetesen a legmodernebb technikai vívmányokat alkalmazzuk.

Minőség csupa nagy betűkkel írva!

A következetes minőségfilozófia kifizetődik. A bizonyíték - a Fotóvilág rendelőszoftver és CEWE FOTÓKÖNYVEINK rendszeresen tesztgyőztesek a kategóriában. Célunk, hogy saját kezűleg elkészített CEWE FOTÓKÖNYVE egész élete során örömet okozzon Önnek!

A siker titka - állandó minőségellenőrzés!

A CEWE szigorú minőségellenőrzést folytat, így is biztosítva, hogy minden CEWE FOTÓKÖNYV tökéletes legyen. Az egész gyártási folyamat következetes ellenőrzése garantálja, hogy minden CEWE FOTÓKÖNYV megfeleljen a legmagasabb minőségi követelményeknek.

Magas minőség!

A CEWE FOTÓKÖNYV egy csodaszép emlék és lélegzetelállító ajándék. Hozza létre saját CEWE FOTÓKÖNYVÉT otthon - gyorsan és egyszerűen - a CEWE gondoskodik minden másról! A gyártásunk lelke nem más, mint a legújabb generációs offset-nyomtatóink. Garantáltan a leggyorsabb feldolgozást és a legmagasabb minőséget nyújtják.

A nyomtatás rendkívüli minőségű papírra, tökéletes minőségben történik. A CEWE FOTÓKÖNYV akár 202 oldalas is lehet! A lehetőségek tárháza a kreatív szövegek és képi elrendezések szempontjából szinte végtelen!

A kinyomtatott oldalakat mérnöki pontossággal illesztjük össze. A kötés különleges stabilitást ad a könyveknek, ez garantálja a tartós minőséget. Alig pár nappal a megrendelés után már kezében is tarthatja saját CEWE FOTÓKÖNYVÉT. Hála a kiváló minőségnek, a CEWE FOTÓKÖNYV szinte nem megkülönböztethető a boltokban kapható képeskönyvektől!

CEWE a felelősségvállalásban

A CEWE cégcsoport elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás iránt és meg van arról győződve, hogy úgymint a szociális normák, gazdasági elkötelezettség, valamint az ökonómiai és ökológiai felelősségteljes gondviselés lényegesek a hosszútávú gazdasági sikerek eléréséhez.

A CEWE a legnagyobb fotószolgáltató, mely Európa-szerte 24 országban piacvezető!

Így születnek a CEWE FOTÓKÖNYV oldalak - modern technikai vívmányok és minőségellenőrzés!

CEWE FOTÓKÖNYV gyártás - Kodak és HP "state-of-the-art"- High-Tech nyomtatóink.

Készülnek a CEWE FOTÓKÖNYV oldalai! Az egyik High-Tech nyomtató belülről...

Mindent CEWE FOTÓKÖNYV gyártása során a legmagasabb szintű minőségellenőrzést végezzük.

A legapróbb hibákat és színbeli eltéréseket is tüzetesen átvizsgáljuk.

Így készülnek az egyedi borítók a legmodernebb gépek közreműködésével.

Egy megrendelt CEWE FOTÓKÖNYV kemény borítója készül a gépsoron.

A vonalkód segítségével rendeljük hozzá az egyedi tervezésű borítót a megfelelő belívhez.

Az automatizált gyártási útvonalon gépeink akár percenként 40 CEWE FOTÓKÖNYV gyártására képesek.

Minden CEWE FOTÓKÖNYVET a gyártás folyamán ellenőrzünk és kézzel csomagolunk.