Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Huawei Slider Huawei Slider

Huawei tokok

Kiváló védelem Huawei modellekhez

Teljes kínálatunk

Válassza ki készülékének típusát!

Egyedi és személyes: az új Huawei védőtokok

Válasszon a különböző anyagok és kidolgozások közül

Telefontok Huawei készülékhez

Csak minőségre számíthat a Huawei-től – és ennek a tokra nézve is érvényesnek kell lennie. Válasszon mobiltelefon tokot Huawei mobiltelefonjához a CEWE-től, és tervezze meg mindössze néhány lépésben saját maga. Választhatja például kedvenc fotóját a gyerekekről vagy házi kedvencéről, de tájképpel is tervezheti a borítót – a döntés teljes egészében az Öné.

A kép kiválasztása után csak a tok anyagáról kell dönteni. A CEWE számos különböző védőtartót kínál a Huawei készülékéhez. A választék a szilikon tokoktól, a praktikus sideflip (oldalra nyíló flip) tokokig és a fából készült kemény tokokig terjed. Ezen kívül néhány termékhez többféle alapszín közül lehet választani.

Egyedülálló védelem Huawei P20 készüléknek

A Huawei P20 kettős Leica kamerával büszkélkedhet, és ideális segítőtárs mindazok számára, akik okostelefonjukkal kiváló fényképeket szeretnének készíteni. Válasszon olyan tokot Huawei mobiltelefonja számára, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek: akár vékony tokot, amely elfér a nadrágzsebben, vagy teljeskörű, körkörös védelmet biztosító sleeve tokot, ami a nagy felbontású kijelzőt is védi.

Huawei Mate 20: tervezze meg mobiltelefon tokját a CEWE -vel

A Huawei Mate 20 most még élesebb fotókat készít! Három Leica lencse helyezkedik el az okostelefon hátoldalán. Minden Huawei védőtokunk pontos kivágással illeszkedik a kamera lencséihez, és a kezelőgombokhoz, így a tartó ellenére bármikor használható. Az egyetlen kivétel a sleeve tok, mivel ebből ki kell venni a mobiltelefont, ha használni szeretné – ez az ideális megoldás mindazoknak, akik közvetlenül a kezükben szeretnék érezni a Huawei Mate 20 kiváló minőségű üvegburkolatát.

Ha szempontot jelent Önnek, hogy a lenyűgöző Twilight burkolatszín mindig látható legyen, akkor válasszon átlátszó szilikon tokot. Így a készülék nem karcolódik, de a mobiltelefon dizájnja gyakorlatilag teljesen látható marad.